Zachtjes balen

Voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar en hun ouders. Doel: Veilig, respectvol en met zelfvertrouwen reageren op frustraties. Balen met zelfvertrouwen. Zachtjes balen wordt individueel gegeven of in een klein groepje aan kinderen en hun ouders door Daniëlle Boekeloo. Het aantal sessies is op maat met een gemiddelde van 8 keer. Een sessie duurt 45 minuten.

Runningtherapie

Voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Doel: Succesvol bewegen om psychische klachten, zoals stress, burn-out en depressie te verminderen of voorkomen. Runningtherapie is een individuele therapie met een mogelijkheid voor kleine groepen en wordt gegeven door Arco Boekeloo. De runningtherapie duurt gemiddeld 10 sessies van 1 uur.

Dramatherapie

Voor kinderen, jongeren en jong volwassenen van 4 tot en met 24 jaar. Doel: Door de ervaring zorgen voor veranderings-, ontwikkelings-, verwerkings- en acceptatie-processen. Dramatherapie werkt vanuit de kwaliteiten van de cliënt. Dramatherapie is een individuele therapie met een mogelijkheid voor gezin, ouder(s) - kind of broertjes en zusjes en wordt gegeven door Danielle Boekeloo. De dramatherapie duurt gemiddeld 10 sessies van 45 minuten.