Rots & Watertraining

Voor kinderen en jongeren van 6 t/m 15 jaar. Doel: Balans creëren tussen weerbaarheid en flexibiliteit, zelfinzicht en zelfvertrouwen en de juiste gedragskeuzes leren maken in sociale interacties door verbale en non-verbale communicatie optimaal te gebruiken en angsten te overwinnen. De Rots en Watertraining wordt gegeven aan groepen van 6 tot 8 deelnemers door Arco Boekeloo en Daniëlle Boekeloo. De rots en watertraining omvat 6 sessies van 1 uur en 1 sessie met een activiteit op locatie van 2 uur. Ook is er een ouderbijeenkomst bij de start. Daarnaast worden de ouders tijdens een van de sessies uitgenodigd om met de kinderen samen te ervaren wat er geleerd wordt.

Gelukskoffertraining

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Doel: Kinderen via verschillende thema’s laten ervaren dat ze zelf invloed hebben op hun eigen geluk. Door positief te leren denken, werken aan een positiever zelfbeeld en vertrouwen krijgen in hun omgang met anderen en lastige situaties. De Gelukskoffertraining wordt gegeven aan groepen van 3 tot 6 deelnemers door Daniëlle Boekeloo. De Gelukskoffertraining omvat 7 sessies van 1 uur.

Training zelfcontrole (ART)

Voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 18 jaar. Doel: De training is een fysieke Agressie Regulatie Training waarbij er trap- en stoottechnieken gebruikt worden uit de vecht- en verdedigingssport. Deze technieken worden uitgevoerd met als doelen zelfverzekerdheid uitstralen en zelfbeheersing toepassen. De training zelfcontrole wordt individueel gegeven of aan kleine groepen van 2 tot 4 deelnemers door Arco Boekeloo. De training zelfcontrole duurt gemiddeld 10 trainingen van 1 uur.